Tandartspraktijken

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt door tandartspraktijken, mondhygiënisten en tandenblekers. Zo kunnen cliënten gemakkelijk een afspraak maken bij de dienstverlener. Naast het plaatsen van de module in eigen stijl op de website, kan er ook gebruik gemaakt worden van een consumenten-app om het boeken nog makkelijker te maken voor de cliënten. 

Alle relevante informatie van een cliënt wordt indien gewenst verzameld op een persoonlijke klantenkaart. Denk hierbij aan: afspraken, klantgegevens, bijlagen en notities. Het toevoegen van notities aan een klantenkaart is efficiënt om bijvoorbeeld informatie over een vorige afspraak in te zien.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de cliënt beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Studentist

Studentist

Studentist gebruikt het afsprakensysteem van OnlineAfspraken.nl om eenvoudig afspraken te plannen via de website, zelfs nieuwe klanten kunnen zich inschrijven door een eerste afspraak te maken. Klanten kiezen direct uit één van de drie locaties en selecteren de gewenste dag en tijd. De klanten ontvangen automatisch een afspraakbevestiging en afspraakherinnering.

Tandartspraktijk Dalhuisen

Tandartspraktijk Dalhuisen

Tandartspraktijk Dalhuisen heeft de boekingsmodule verwerkt via een apart linkje naar de boekingsmodule. Boven de boekingsmodule komt het eigen bedrijfslogo naar voren, zodat klanten toch de herkenning hebben van het bedrijf. Wat een gemak om een afspraak te maken met je tandarts!

Bright Smile

Bright Smile

Voor een stralend witte lach kan je online een afspraak maken bij Bright Smile in Den Helder. Via de knop op de website kom je terecht in de boekingsmodule, waarin je tot 24 uur van tevoren een afspraak kan maken.