Schoonheidssalon

Ons afspraken systeem wordt sinds het begin veel gebruikt door schoonheidssalons. Het systeem neemt je veel werk uit handen door de vele functies die het systeem weet te bieden. Naast het plaatsen van de module in eigen stijl op de website, kan er ook gebruik gemaakt worden van een consumenten-app om het boeken nog makkelijker te maken voor de cliënten.

We hebben op basis van de input van de salons vele functies toegevoegd aan het systeem, zoals onze meerkeuze boekingsmodules, waarin je als klant direct meerdere afspraken kunt boeken (die direct na elkaar plaatsvinden). Er zijn echter ook vele andere boekingsmodules, bv. de staande widget of de widget met stappen (met afbeelding en omschrijving). De module is aan te passen aan de eigen huisstijl en de teksten zijn te bewerken.

Naast het boeken van de afspraak beschikt OnlineAfspraken ook over een kassa-systeem met webshop. In de kassamodule kan je facturen aanmaken voor klanten, in je eigen opmaak. Daarnaast is het mogelijke de kaspositie bij te houden, rapporten uit te draaien en te werken met bv. kortingscodes en cadeaukaarten. Handig om alles in 1 te hebben met de software van OnlineAfspraken.

 

Enkele voorbeelden:

 

Lois Beauty Store

Lois Beauty Store

Lois Beauty Store heeft bij ons een eigen domein. Op deze manier heeft het bedrijf meer ruimte voor aanpassingen, zoals een eigen mailafzender en een eigen backend-omgeving. Via deze omgeving heeft de klant een soort super-admin functie, vanuit waar de vestigingen te benaderen zijn. Op de website kunnen klanten direct meerdere afspraaktypen tegelijk in boeken, via de Cafetaria module.

Beautysalon Your Moments

Beautysalon Your Moments

Beautysalon Your Moments gebruikt de boekingsmodule Cafetaria 2. Hierin kunnen de klanten een afspraaktype kiezen en vervolgens eventuele extra's toevoegen. In de boekingsmodule zijn de roze tinten van de eigen website verwerkt, zodat het 1 geheel vormt. Vaste klanten kunnen daarnaast gebruik maken van een eenvoudige consumenten-app, waarin ze ingelogd blijven en nog sneller kunnen boeken.

Beauty Center Cosmé

Beauty Center Cosmé

Bij Beauty Center Cosmé kan je via de online agenda boeken voor een arrangement, gezichtsbehandeling, pedicure of massage in de salon. Per afdeling gebruikt het bedrijf een aparte widget, die allen in 1 account terechtkomen. Bij het boeken wordt ook een aanbetaling vereist, om extra zekerheid te creëren.