Sauna

Via het reserveringssysteem van ons kunnen bezoekers zelf een afspraak reserveren op je website. Het systeem heeft vele functies, waaronder de mogelijkheid tot prijsstaffels (bv. op basis van weekdag of aantal personen). Je kan ervoor kiezen om klanten direct online af te laten rekenen via iDeal, waarbij de klant automatisch een factuur ontvangt in je eigen opmaak.

Ook onze tool is volledig te stijlen in jouw eigen look and feel, zodat de module er geheel eigen uitziet en perfect binnen de website past. Na het boeken wordt er automatisch een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd naar de klant. Ook deze berichten zijn volledig aan te passen naar wens. Zo kan je de klant alvast klaarstomen voor het relax-moment.

Naast het boeken van de afspraak beschikt OnlineAfspraken ook over een kassa-systeem met webshop. De webshop functie is apart te gebruiken maar ook als onderdeel van het boekingsproces, om zo bv. een arrangement aan te bieden. Daarnaast kan je werken met bv. kortingscodes en cadeaukaarten, wat ook erg handig kan zijn om online aan te bieden.

 

Enkele voorbeelden:

 

De Leliehof

De Leliehof

Sauna en Beautyresort de Leliehof gebruikt OnlineAfspraken sinds 2017 voor het reguleren van de entree. Je kan via de website een entree of arrangement reserveren maar ook een voucher verzilveren (bv. Groupon of SocialDeal). De reguliere entree is opgesplitst in dagentree, avondentree, vaste klanten en kinderen (met bijbehorende tarieven). In de stap waar klanten een datum kunnen kiezen, worden ook de openingstijden vermeld. Na het kiezen van een datum worden ook de behandelingen nog eens getoond, om de verkoop hiervan te stimuleren. Het bedrijf plant deze behandelingen vervolgens zelf in op de dag van het bezoek.

Relax Center Nederland

Relax Center Nederland

Relax Center Nederland gebruikt OnlineAfspraken.nl om klanten de mogelijkheid te bieden om via de website een wellness ruimte af te huren. Er wordt bij het maken van de afspraak gewerkt met verschillende klantgroepen (kinderen en volwassenen) en na het kiezen van datum en tijd worden er verschillende extra's aangeboden.

Soak Urban Wellness

Soak Urban Wellness

Soak Urban Wellness richt zich op de internationale bewoners van Amsterdam. Zo is de boekingsmodule, abonnomentenwidget en kassawidget met cadeaukaarten en strippenkaarten van ons in het Engels op de website geïntegreerd. Je kan er in 8 luxieuze gerecyclede containers genieten van een privé wellness.