Personal Training

Het afspraken systeem van OnlineAfspraken.nl is goed in te zetten voor het aanbieden van Personal Training (en eventueel daarnaast andere lessen). Dit varieert van proeflessen tot privé-lessen voor 1 of 2 personen. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. 

Naast een boekingsmodule op de website, maken veel bedrijven die Personal Training aanbieden gebruik van onze consumenten app. Een app met eigen bedrijfsnaam en logo, met een boekingsmodule in de eigen kleuren. Dit maakt het voor met name vaste klanten, nog makkelijker om te boeken. Binnen de app kan je niet alleen nieuwe afspraken maken maar ook je toekomstige en verleden afspraken terugzien.

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de app. 

 

Enkele voorbeelden:

 

Yousportz

Yousportz

Bij Yousportz kan je 1 van de vele lessen of een Personal Training sessie boeken bij je trainer. Het bedrijf maakt voor haar leden gebruik van onze consumenten app, wat het nog makkelijker maakt voor leden om te boeken. Daarnaast kunnen leden afrekenen met een abonnement of strippenkaart, wat het nog makkelijker maakt.

Van Schaik Personal Training

Van Schaik Personal Training

Bij Van Schaik kan je eenvoudig via de online agenda een PT boeken bij 1 van de trainers. Je kan kiezen voor een sessie van een half uur of een uur. Op de website komt naast een boekingsmodule ook een widget naar voren die de app laat zien, erg handig voor de vaste klanten.

 

MoveToo Personal Training

MoveToo Personal Training

Via de website van MoveToo kan je eenvoudig een Personal Training inboeken bij 1 van de trainers of een groepsles inboeken. Als je geen plek kan vinden, kan je jezelf op de wachtlijst zetten. Het systeem stuurt dan automatisch een mail als er een plekje vrij komt. De module is in de eigen huisstijl verwerkt op de website.