Nagelstudio

Ons afspraken systeem wordt veel gebruikt door nagelstudio’s, van grote studio's tot eenmanszaken. Het systeem neemt je veel werk uit handen door alle verschillende functies die het heeft. Daarnaast zijn er 8 type boekingsmodules die je in je eigen huisstijl kan aanpassen, zo zit er altijd wat moois voor op je website tussen. Heb je geen website? Dan kan je ook met een directe link werken en deze op bv. Facebook en Instagram plaatsen.

Met name voor vaste klanten kan het handig zijn om een eigen afspraken app erbij te nemen. De app is handig voor terugkerende klanten, zodat ze nog makkelijker en sneller kunnen boeken. In de app met je eigen bedrijfsnaam en logo blijven klanten ingelogd blijven en kunnen ze toekomstige en verleden afspraken inzien (en eventueel annuleren).

Naast het boeken van de afspraak beschikt OnlineAfspraken ook over een kassa-systeem met webshop. In de kassamodule kan je facturen aanmaken voor klanten, in je eigen opmaak. Daarnaast is het mogelijke de kaspositie bij te houden, rapporten uit te draaien en te werken met bv. kortingscodes en cadeaukaarten. Handig om alles in 1 te hebben met de software van OnlineAfspraken.

 

Enkele voorbeelden:

 

TopNails

TopNails

Plan nu je afspraak bij TopNails via ons online reserveringssysteem. De module op de website is verwerkt in de eigen huisstijl, zodat hij er mooi uit ziet. Na het boeken van een afspraak ontvangt de klant een afspraakbevestiging en 2 dagen voor de afspraak een herinnering. Deze berichten zijn qua tekst volledig aan te passen naar wens.

Nagelstudio Nail & Art

Nagelstudio Nail & Art

In Baarn kan je bij Nagelstudio Nail & Art een afspraak boeken via de online agenda op de website. Na het maken van een keuze uit de verschillende categorieën kan je een afspraaktype kiezen. Klanten kunnen zich vervolgens aanmelden via Google of Facebook of via eigen inloggegevens en de afspraak direct inboeken.

Nagelsalon Serena

Nagelsalon Serena

Je kan bij Nagelsalon Serena terecht voor alles rondom je nagels. Op de website boek je je afspraak, via de module die in de typische roze huiskleur is opgemaakt. Klanten moeten voor het boeken van een afspraak akkoord gaan met de algemene voorwaarden, deze worden tijdens het boeken uitgevraagd.