Kapper

Ons afspraken systeem wordt sinds het begin veel gebruikt door kappers. Het systeem neemt hen veel werk uit handen door alle functies die het systeem weet te bieden. We hebben op basis van de input van kappers vele functies toegevoegd aan het systeem, zoals combinatie-afspraken (voor bv. wassen, knippen en kleuren) in 1 afspraak eventueel verdeeld over meerdere medewerkers.

Een andere belangrijke optie voor kappers zijn onze meerkeuze boekingsmodules, waarin je als klant direct meerdere afspraken kunt boeken (die direct na elkaar plaatsvinden). Er zijn echter ook vele andere boekingsmodules, bv. de staande widget of de widget met stappen (met afbeelding en omschrijving). De module is aan te passen aan de eigen huisstijl en de teksten zijn te bewerken.

Naast het boeken van de afspraak beschikt OnlineAfspraken ook over een kassa-systeem met webshop. In de kassamodule kan je facturen aanmaken voor klanten, in je eigen opmaak. Daarnaast is het mogelijke de kaspositie bij te houden, rapporten uit te draaien en te werken met bv. kortingscodes en cadeaukaarten. Handig om alles in 1 te hebben met de software van OnlineAfspraken.

 

Enkele voorbeelden:

Change Hairstyling

Bij Change Hairstyling kunnen klanten via de widget van OnlineAfspraken 24 uur per dag eenvoudig hun afspraak boeken bij de 1 van de locaties in Rosmalen, Boxtel en Vught. Verder kunnen klanten kiezen bij welke professional zij de afspraak willen maken. Klanten die voor het eerst een afspraak maken worden verzocht om telefonisch contact op te nemen, daarna kunnen ze eenvoudig via de site de gewenste afspraken inboeken. Change Hairstyling onderscheid zich door lage tarieven in combinatie met een focus op klanttevredenheid en gemak. 

HÁZ duurzaam kappersbedrijf

HÁZ duurzaam kappersbedrijf

Bij duurzaam kappersbedrijf Ház kan je sinds 2014 via de website een knip, kleur of treatment boeken via het afsprakensysteem van OnlineAfspraken. De boekingsmodule is in de eigen bedrijfskleuren geïntegreerd op de website. Klanten kunnen via de module meerdere afspraken die direct na elkaar plaatsvinden reserveren.

Rinie Kappers

Rinie Kappers

Rinie Kappers maakt voor haar 4 locaties gebruik van ons systeem. Per locatie wordt een account gebruikt, zodat de locaties autonoom kunnen werken en er per locatie variaties mogelijk zijn. Via de website is het eenvoudig een afspraak te maken bij 1 van de vele medewerkers. De medewerkers kunnen aan de achterkant van het systeem eenvoudig zien wie er die dag werkt en met wie ze afspraken hebben.

VANAN Kappers

VANAN Kappers

Op de website van VANAN Kappers kunnen zowel dames, heren, kinderen en jeugd een afspraak boeken. Na de keuze uit 1 van de categorieën, zie je direct de mogelijkheden qua diensten. Na een afspraaktype gekozen te hebben is het ook nog mogelijk een medewerker te kiezen, handig als je graag door die ene kapper geholpen wilt worden.