Feesten en Partijen

In 2012 kwam de eerste aanbieder van Feesten en Partijen in onze boeken. Sindsdien zijn er vele aanbieders ook klant geworden, in een variatie van toepassingen. Zo wordt ons systeem veel gebruikt door karaoke-aanbieders, maar wordt het systeem ook voor kinderfeestjes en poolcafés veel gebruikt. 

We hebben voor de aanbieders een ruim aanbod aan boekingsmodules, die in sommige gevallen ook gecombineerd worden voor de verschillende bedrijfsactiviteiten. Ook hebben we functies voor boekingen door bedrijven en grote groepen, kun je variabele tarieven instellen op basis van personen, dagen, uren, klantgroepen en arrangementen op verschillende manieren aanbieden.

Voor een goede uitstraling van je website pas je de kalender eenvoudig aan in jouw eigen huisstijl. Het inzetten van onze marketingtools helpt om jouw diensten en producten te promoten. Stuur persoonlijke berichten of een nieuwsbrief voor de promotie van bijvoorbeeld een nieuwe dienst. Door kanten te segmenteren is gerichte communicatie mogelijk. 

 

Enkele voorbeelden:

 

The End KaraokeThe End Karaoke

Als je Karaoke wilt komen zingen bij The End, dan kan je dit online regelen. Het bedrijf geeft klanten de mogelijkheid om een tafel te reserveren, als groep te komen of om prive te reserveren in 1 van de 3 locaties. Per onderdeel worden er verschillende tijden gehanteerd, zodat vraag en aanbod zo efficiënt mogelijk worden gecombineerd. Bij het boeken van een afspraak kan je ook direct consumtie munten bijbestellen via onze webshop functie.

Tante SuusTante Suus - voor jong en oud

Reserveer je kinderfeestje of arrangement bij Tante Suus via de kalender van OnlineAfspraken. Op de kalender kun je zien of er nog plek is door een kinderfeestje en dag te kiezen waarop je wilt gaan. Klanten moeten aangeven met hoeveel personen ze komen, daar hier de beschikbaarheid vanaf hangt.

Play-in indoor familiecentrum

Play-in Utrecht

Bij het grootste indoor familiecentrum van Nederland, kan je indoor activiteiten boeken voor alle leeftijden. Middels het online boekingssysteem kunnen spring, klim en kinderfeestjes geboekt worden voor grote groepen maar ook individuen. Het systeem bekijkt of er nog voldoende capaciteit is, zodat er niet teveel klanten tegelijk komen.

Poolen UtrechtPoolcafé Hart van Utrecht

Reserveer eenvoudig je pooltafel bij Pool Café Hart van Utrecht. Op specifieke uren werkt Pool Café Hart van Utrecht op afspraak. Per tijdstip verschilt het aantal tafels dat beschikbaar wordt gesteld, om zo ook nog wat ruimte voor vrije inloop en arrangementen te houden.