Cosmetische artsen

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt door cosmetische artsen. De klanten kunnen gemakkelijk een afspraak maken bij een arts voor een behandeling. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk om je agenda goed te regelen.

Alle relevante informatie van een patiënt wordt verzameld op een persoonlijke klantenkaart. Denk hierbij aan: afspraken, klantgegevens, verstuurde berichten, bijlagen en notities. Het toevoegen van bijlagen en notities aan een klantenkaart is efficiënt om bijvoorbeeld informatie over een vorige afspraak in te zien.

Veiligheid is belangrijk voor OnlineAfspraken.nl. Wij begrijpen dat jouw gegevens en de gegevens van de gebruikers beschermd moeten worden, zo zijn wij ISO27001 gecerteficieerd en penetratie-test goedgekeurd. Wij werken met dedicated servers die dagelijks back-ups maken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt strikt door ons nageleefd.

 

Enkele voorbeelden:

 

Dokter André Beautyworld

Dokter André Beautyworld

Bij Dokter André kan je terecht voor een consult, botox of filler-behandeling. Na je keuze voor een afspraaktype kan je als klant een locatie kiezen. Naast de widget op de website, maakt het bedrijf ook gebruik van de consumenten-app en sms-herinneringen. Deze herinnering helpt om het aantal no-shows te verminderen.

BLOY Institute

BLOY Institute

Bij BLOY Institute kun je terecht voor cosmetische dermatologie en huidtherapie. Ze werken al lange tijd met ons systeem, om zo hun personeel en kamers efficiënt in te zetten. Zo zijn er nooit overboekingen en altijd genoeg nageltafels en ruimtes beschikbaar (voor specifieke behandelingen).

Medisch & Cosmetisch Instituut Giselène

Medisch & Cosmetisch Instituut Giselène

Als je zonder operatie jonger wilt lijken of een huidprobleem hebt dan staat Giselène Institute voor u klaar. Via de website boek je snel je afspraak bij 1 van de medewerkers. Na het boeken ontvang je een afspraakbevestiging en een dag voor de afspraak een herinnering.