Bootcamp

Het agenda systeem van OnlineAfspraken is uitermate geschikt voor het aanbieden van Bootcamp lessen. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. Vaak worden in de module ook de verschillende locaties getoond, waar de lessen plaatsvinden. Daarnaast kan er gewerkt worden met een automatische wachtlijst, voor als de les vol is.

Naast een boekingsmodule op de website, maken veel bedrijven die Bootcamp aanbieden gebruik van onze consumenten app. Een app met eigen bedrijfsnaam en logo, met een boekingsmodule in de eigen kleuren. Dit maakt het voor klanten nog makkelijker om te boeken. Binnen de app kan je niet alleen nieuwe afspraken maken maar ook je toekomstige en verleden afspraken terugzien.

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de app. 

 

Enkele voorbeelden:

 

Bootcamp & Obstacle Klub

Bootcamp & Obstacle Klub

Bij de Bootcamp & Obstacle Klun (BOK) Den Haag boek je gemakkelijk een bootcamp via de website of de consumenten app. De modules zijn geheel in eigen stijl geïntegreerd op de website. Vaste klanten kunnen via de app eenvoudig hun afspraken inzien, annuleren en boeken.

Bootcamp for Every Body

Bootcamp for Every Body

Bootcamp for Every Body maakt het voor klanten makkelijk om een plekje voor de bootcamp te boeken middels de boekingsmodule van OnlineAfspraken.nl. Ook kunnen klanten eenvoudig een proefles reserveren, waardoor ook nieuwe klanten zich te allen tijde kunnen aanmelden via de website.

 

Bootcamp Heeswijk-Dinther

Bootcamp Heeswijk-Dinther

Buiten bootcampen doe je bij Bootcamp Heeswijk-Dinther. De sporters boeken de lessen eenvoudig via de app. De betaling gaat via strippenkaarten, die online via de website aangeschaft kunnen worden.