Sinterklaas- of kerstcadeautje op je website?

Door Franke op 29-11-2018 in

Sinterklaas- of kerstcadeaus schaffen klanten steeds vaker online aan.

Ook Sinterklaas en de kerstman schaffen hun cadeaus steeds vaker online aan. Thuiswinkel.org verwacht dat Nederlandse webwinkeliers in 2018 dertig procent meer inkomsten boeken dan vorig jaar in de aanloop naar pakjesavond. Dit komt volgens directeur Wijnand Jongen doordat het winkelen op internet stevig is gegroeid en daarnaast is de economische groei een reden.

De software van OnlineAfspraken.nl is ook geschikt voor een webshop en het aanbieden van cadeaukaarten.

Zie onderstaand een voorbeeld van Kamer 237:

Of een voorbeeld van Pienapple, voor strippenkaarten:

Om een cadeaukaart aan te maken ga je naar Kassa > Kortingen > Cadeaukaarten. Rechtsboven klik je op Cadeaukaart toevoegen. Om een cadeaukaart aan te maken is het belangrijk dat de Kassa-module is geactiveerd.

Mocht je verdere informatie willen lezen over het aanmaken, kijk dan op de support pagina hierover door hier te klikken.