Barbershop

Naast de aloude kappersbranche zijn er tegenwoordig ook veel barbershops. Ook voor barbers kan ons systeem goed gebruikt worden. Zo kiezen barbershops vaak voor een stoere uitstraling van de boekingsmodule, passend bij hun publiek. Dit is mogelijk middels de 8 verschillende lay-outs en eigen kleurinstellingen om de layout te bepalen.

Laat klanten eenvoudig zelf een afspraak inplannen via de reserveringstool op je website of via je eigen afspraken app. De app is handig voor terugkerende klanten, zodat ze nog makkelijker en sneller kunnen boeken. Een app met je eigen bedrijfsnaam en logo, waarin klanten ingelogd blijven en hun toekomstige en verleden afspraken kunnen inzien (en eventueel annuleren).

Na het boeken van een afspraak wordt er automatisch een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd, hier zit ook een agenda-bestandje bij waarmee de klant de afspraak direct in de eigen agenda kan plaatsen. Wij bieden een volledige software voor het integreren van een online afsprakensysteem in jouw shop.

 

Enkele voorbeelden:

 

Barbershop Hilversum

Barbershop Hilversum

De website van Barbershop Hilversum heeft een typische barbershop-look. De boekingsmodule van OnlineAfspraken.nl is hier op een mooie en passende manier in verwerkt. Er wordt gebruik gemaakt van de veelgebruikte staande module, daar je hier direct de data en tijden in ziet. Je kan je ook aanmelden via Google en Facebook, zodat je niet nog meer gebruikersnamen en wachtwoorden hoeft te onthouden.

Cherry Chop Barbers

Cherry Chop Barbers

De Cherry Chop Barbers hebben onze boekingsmodule mooi aangekleed. Je ziet per afspraaktype direct duidelijk waar het voor staat. Je kan na je afspraaktype gekozen te hebben ook kiezen voor 1 van de heren die je knipt. Klanten boeken zelf eenvoudig via hun website, waardoor het bedrijf minder kosten heeft en de handen vrij voor vakwerk.

Don the Barber

Don the Barber

Don the Barber zit snel vol, dus klanten moeten op tijd een afspraak boeken. Om de handen vrij te houden, maakt Don gebruik van ons afsprakensysteem. Zo kunnen de barbers zich op de klanten richten. Via de widget met stappen maak je eenvoudig je afspraak.