Autobedrijven

In de autobranche wordt ons systeem al lange tijd gebruikt, met name voor onderhoud en keuringen. Door het gebruik van het systeem kan de klant ook buiten de werktijden een afspraak maken. Daarnaast kan het bedrijf de handen vrij houden voor het uitvoeren van de afspraken.

Ons systeem heeft vele functies die handig zijn voor autobedrijven, zo gaat er direct een afspraakbevestiging uit na het boeken en ontvangt de klant een afspraakherinnering. Deze mailberichten zijn qua tekst volledig aanpasbaar, evenals de velden die aan de klant uitgevraagd worden. 

Enkele voorbeelden:

Porsche Nederland

Porsche Nederland

Porsche gebruikt ons systeem voor meerdere doeleinden, waaronder het aanbieden van de Porsche Advanced Driver Trainingen. Dit zijn drie uur durende 1-op 1 rijtrainingen samen met een Porsche instructeur. Naast de Porsche Advanced Driver Trainingen wordt ons systeem ook gebruikt voor Driving Events en proefritten.

Autoparts Veghel

Autoparts Veghel

Een van de kernactiviteiten van Autoparts Veghel is het leveren van onderdelen, maar ze beschikken ook over een werkplaats. Voor de werkplaats wordt gebruik gemaakt van onze online agenda, om zo klanten de mogelijkheid te bieden om een APK, grote/kleine onderhoudsbeurt of bandenwissel in te laten boeken.

Elsert Autobanden

Elsert Autobanden

Bij Elsert Autobanden kunnen klanten direct en eenvoudig een afspraak maken voor een bandenwissel of het vervangen van banden. Door het gebruik van ons systeem, kan de klant op elk gewenst moment een afspraak maken terwijl Elsert geen telefoon hoeft te beantwoorden. Extra service voor de klant en meer efficiënte werktijd over voor het bedrijf.

Kees Pluim Autokeuringen

Kees Pluim Autokeuringen

Bij Kees Pluim Autokeuringen kan je sinds 2013 een APK inboeken via ons systeem. Naast de APK, kan je ook een voor- of herkeuring inboeken. Zo gaat alles volgens afspraak en hoeft de klant niet lang te wachten.