Trainingen

Ons systeem kan goed gebruikt worden voor het aanbieden van trainingen. Zo bieden verschillende organisaties allerlei type trainingen aan, van veiligheidstrainingen tot het maken van chocolade. Voor dergelijke trainingen kan je specifieke beschikbaarheid aanmaken met een bepaalde capaciteit (bv. dat er 15 personen mogen meedoen).

Ook kan je werken met boekingen waarbij gelijktijdig meerdere personen kunnen boeken. Dit maakt het makkelijk voor klanten om direct voor een groepje van bv. 4 personen te boeken. De minimale en maximale groepsgrootte kan per afspraaktype worden opgegeven.

Indien je gebruik maakt van onze Kassa-module is het tevens mogelijk om via prijsstaffels een variabele prijs voor het aantal personen in te stellen. In de boekingswidget wordt dan direct de prijs gegenereerd voor het ingegeven aantal personen.


Enkele voorbeelden:

Belgian Chocolate School

Belgian Chocolate School

Bij The Belgian Chocolate School worden verschillende cursussen aangeboden, variërend van een aantal uur tot meerdere dagen (aaneengesloten). Zo kan je zelf onder leiding van een chocolate master alles te weten komen over 1 van de favoriete specialiteiten uit België. Via de escaperoom-module worden de beschikbare opties inzichtelijk gemaakt en na selectie zie je ook direct de prijs terug.

Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven

Bij praktijk Evenwichtig Leven kan je verschillende curussen en workshops boeken via ons systeem. Het bedrijf maakt gebruik van onze lesrooster module, om alle mogelijkheden in een maand-weergave te tonen. Zo zie je als klant direct wanneer de eerstvolgende cursus of workshop is en of er nog plek is. Het bedrijf vraagt ook akkoord uit voor algemene voorwaarden via de geïntegreerde mogelijkheid hiervoor binnen ons systeem en er moet online afgerekend worden.