Huiswerkbegeleiding

Ons reserveringssysteem wordt bij Huiswerkbegeleiders vaak gebruikt. Via ons systeem kunnen leerlingen eenvoudig een bijles inboeken. De docent krijgt een bericht per mail van de afspraak en kan een eigen inlog krijgen met beperkte rechten zodat hij alleen zijn eigen afspraken kan inzien.

Nieuwe klanten kunnen 24/7 bij je terecht voor een afspraak, maar ook de huidige leerlingen kunnen zelf de bijles boeken via de online agenda. De agenda is te gebruiken via een directe link, knop en/of geïntegreerd op je website. Na het boeken wordt er automatisch een afspraakbevestiging en herinnering gestuurd. Als docent of medewerker kan je de agenda koppelen aan je Outlook of Google Agenda.

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst de leerlingen de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen een eigen consumenten app met eigen bedrijfsnaam en logo.  

 

Enkele voorbeelden:

 

Education for you

Education for you

Edu4u zet zich met onderwijs op maat in voor de toekomst van nieuwkomers in Nederland. Om dit efficient mogelijk te maken, gebruikt het bedrijf ons reserveringssysteem voor het aanmelden van de vakken. Je kan er verschillende gesprekken inboeken, voor studieadvies, voor sollicitatiegesprekken, etc.

Math4you

Math4you

Math4you geeft bijlessen wiskunde en statistiek. De lessen zijn in te boeken via de module op de website. Na het boeken van de les ontvangt de student hiervan een bevestiging.