Banken en Verzekeraars

Vele banken en verzekeraars gebruiken onze online agenda voor het maken van afspraken, zowel fysiek als (online) belafspraken. Deze bedrijven maken vaak gebruik van onze staande boekingsmodule, waarin je direct je dienst, datum en tijd kan selecteren (en eventueel een adviseur).

Ons systeem heeft vele functies die handig zijn voor dergelijke aanbieders, zo gaat er direct een afspraakbevestiging uit na het boeken en ontvangt de klant een afspraakherinnering. Deze mailberichten zijn qua tekst volledig aanpasbaar, evenals de velden die aan klanten uitgevraagd worden. Zo wordt er vaak gevraagd naar het onderwerp van een gesprek, zodat de adviseur zich kan voorbereiden.

De adviseurs, medewerkers en afdelingen kunnen de afspraken aan de achterkant van ons systeem bekijken, via een eigen gebruikersnaam met specifieke rechten. Ook wordt vaak de agenda gekoppeld aan bv. Outlook 365 of Gmail, zodat de afspraken hier worden ingezien en/of bijgehouden.

 

Enkele voorbeelden:

 

NBG

NBG

Bij NBG Hypotheken en Financieel advies worden veel leads geboekt in de agenda's van de adviseurs. De leads worden geboekt door klantcontact-centra en zo kan NBG zelf eenvoudig inzien hoeveel leads er van welke partij komen. De leads krijgen een mailbericht met NBG als afzender, dit door het gebruik van een eigen domein.

VvAA

VvAA

VvAA heeft een eigen domein bij OnlineAfspraken.nl, waardoor direct de verschillende projecten en afdelingen met aparte accounts benaderd kunnen worden. Door het gebruik van een eigen domein is ook de achterkant in de eigen huisstijl. Voor klanten van VvAA is het nu eenvoudig om een verzekeringsscan, adviesgesprek of startersgesprek in te plannen met 1 van de adviseurs, voor zowel zakelijke als particuliere klanten.