Ontharing

Zowel laser klinieken als wax barren maken veel gebruik van het Online Afspraken systeem. Het systeem zorgt ervoor dat nieuwe klanten gemakkelijk een intake bij je kunnen boeken. Na de intake, worden de vervolgafspraken vaak door het bedrijf zelf ingeboekt (met name door het advies op maat), zo weet je direct zeker dat de klant terug komt.

Na het boeken ontvangt de klant een afspraakbevestiging en herinnering. Deze berichten zijn qua tekst volledig aan te passen. Ook is het mogelijk om op basis van afspraaktype aparte berichten in te stellen op basis van afspraaktype, zodat je bv. als klant een week voor de afspraak een bericht krijgt dat je uit de zon moet blijven (of andere belangrijke informatie).

Met het afspraken systeem voorkom je no-shows, door de automatische afspraakbevestiging en herinnering. Veel ontharings-aanbieders kiezen daarnaast voor een sms-herinnering, zo trek je nog even extra de aandacht en verlaag je het aantal no-shows. Een geweldig stukje service voor je klanten. Profiteer nu van een alles-in-een afsprakensysteem.

 

Enkele voorbeelden:

 

Art of Waxing

Art of Waxing

Art of Waxing maakt gebruik van onze cafetaria boekingsmodule, waarin klanten meerdere afspraken in 1 keer kunnen boeken (uit de dames of heren-categorie). Dit is met name handig voor klanten die meerdere delen van het lichaam willen laten waxen. Ook kun je hier kiezen voor een medewerker of gebruik maken van de optie 'geen voorkeur'.

Change Laserclinic

Change Laserclinic

Bij Change Laserclinic kunnen klanten online bij 1 van de vestigingen in Amsterdam of Rotterdam een intake en proefbehandeling inboeken, het vervolgproces wordt op locatie aan de achterkant van het systeem geregeld. Het bedrijf toont 3 boekingswidgets naast elkaar op 1 pagina.

Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic

"Bij deze wil ik mededelen dat OnlineAfspraken.nl een zeer professioneel bedrijf is. Ze doen wat ze beloven en de service is uitstekend. Franke staat altijd voor je klaar zonodig. Dus bij deze wil ik dan ook OnlineAfspraken.nl aanbevelen!"