Massagesalon

Vele massagesalons zijn je voorgegaan, door gebruik te maken van het online afspraken systeem van ons. Door de 8 type boekingsmodules die je in je eigen huisstijl kan aanpassen en de vele functies in het systeem is er heel veel mogelijk met het systeem. Zo kan je op een eenvoudige manier je agenda goed regelen.

Naast het boeken van de afspraak beschikt OnlineAfspraken ook over een kassa-systeem met webshop. In de kassamodule kan je facturen aanmaken voor klanten, in je eigen opmaak. Daarnaast is het mogelijke de kaspositie bij te houden, rapporten uit te draaien en te werken met bv. kortingscodes en cadeaukaarten. Zo heb je direct alles in 1 systeem, wel zo handig!

Voor je medewerkers kan je een eigen inlog aanmaken, met eigen rechten (zodat de medewerker niet overal bij kan). Met deze inloggegevens kan de medewerker inloggen op onze Beheer app, of via de laptop of tablet om de afspraken in te zien. Ook is het mogelijk om notificaties in te stellen, zodat bv. de medewerker bericht ontvangt als er een afspraak bij hem geboekt is.

 

Enkele voorbeelden:

 

Klein Massage

Klein Massage

Klein Specialist in Massage biedt op 3 verschillende locaties vele type massages aan, ook nog eens in verschillende lengtes. Het type massage is bij Klein dan ook de categorie, waar de gewenste duur het afspraaktype is. Na deze keuzes kan er gekozen worden voor een bepaalde medewerker.

Massage Sense

Massage Sense

Massage Sense is een internationaal bedrijf met internationale klanten. De module staat dan ook zowel op de Engelse als de Nederlandse site. Het specifieke aan dit bedrijf is dat ze werken met specifieke afspraaktypen; fixed-value en flexible. Zo betaal je als klant voor fixed-value vantevoren je afspraak en bij flexible ter plekke (maar iets duurder). Per afspraaktype heeft het bedrijf een apart linkje naar onze boekingsmodule.

Massage Maastricht Centrum

Massage Maastricht Centrum

Massage Maastricht Centrum heeft vele massage-behandelingen, waaronder duo-behandelingen. Bij de duo-behandelingen worden 2 medewerkers en 1 duo-ruimte bezet. Zo wordt de capaciteit aan medewerkers en ruimtes goed bijgehouden door het online afspraken systeem.