Lasergamen

Sinds 2016 maken vele lasergame aanbieders gebruik van onze online agenda voor het maken van afspraken. Deze bedrijven maken vaak gebruik van onze escaperoom-module maar ook de module met stappen. De modules hebben een visuele weergave en zijn in de eigen huisstijl te integreren op de eigen website

Ons systeem heeft vele functies die handig zijn voor lasergame aanbieders, zoals het uitvragen van het aantal personen, de specifieke prijs-stelling bepalen en het gebruiken van verschillende afspraaktypen voor meerdere games. Daarnaast wordt het lasergamen vaak als onderdeel aangeboden, zoals in een arrangement of feestje.

Na het boeken ontvangt de klant direct een afspraakbevestiging en eventueel ook nog een afspraakherinnering. Deze mailberichten zijn aan te passen naar wens, zodat je ze geheel eigen kunt maken. Daarnaast kan je gebruik maken van onze nieuwsbrief-functies, zodat de klant zich via de boekingsmodule hiervoor kan aanmelden.

 

Enkele voorbeelden:

 

Laser Quest Eindhoven

Laser Quest Eindhoven

Bij Laser Quest Eindhoven kan je terecht voor vele activiteiten, waaronder lasergamen, poolen en kinderfeestjes. Het bedrijf gebruikt meerdere boekingsmodules voor de specifieke onderdelen, waarbij de navigatie via de eigen website gaat. Via de escaperoom module kunnen meerere games in 1 keer geboekt worden.

Laserloods Nijmegen

Laserloods Nijmegen

Bij Laserloods Nijmegen kan je terecht om 1 of 2 sessies te lasergamen of bv. een combi-pakket of feestpakket te reserveren via ons systeem. Het bedrijf maakt gebruik van 1 boekingsmodule waarin alle opties naar voren komen, de klant kan hierin meerere onderdelen in 1 keer boeken.

Roomexperience

Tante Suus

Bij Roomexperience zijn vele activiteiten te boeken, waaronder ook verscheidene arrangementen (combinatie-afspraaktypes) die vaak ook uit lasergamen bestaan. Het bedrijf laat dit overzichtelijk via de eigen website zien, waarna je uitkomt bij een specifieke boekingsmodule. Op basis van welk afspraaktype je kiest, worden in het formulier dat de klant invult bepaalde vragen juist wel of niet gesteld.

Partycentrum Doetinchem

Partycentrum Doetinchem

Bij Partycentrum Doetinchem worden vele activiteiten aangeboden, waaronder lasergamen. Via het reserveringssysteem is het mogelijk meerdere activiteiten in 1 keer te boeken, zo bieden ze naast lasergamen ook bowlen en escaperooms aan. Na het kiezen van je activiteit, worden ook producten getoond als een bittergarnituur en een drank-arrangement om de bijverkoop te stimuleren.