Adviseurs

Sinds het begin van OnlineAfspraken maken vele adviseurs gebruik van onze online agenda voor het maken van afspraken, zowel fysiek als (online) belafspraken. Deze bedrijven maken vaak gebruik van onze staande boekingsmodule, waarin je direct je dienst, datum en tijd kan selecteren (en eventueel een adviseur).

Ons systeem heeft vele functies die handig zijn voor verzekeraars, zo gaat er direct een afspraakbevestiging uit na het boeken en ontvangt de klant een afspraakherinnering. Deze mailberichten zijn qua tekst volledig aanpasbaar, evenals de velden die aan klanten uitgevraagd worden. Zo wordt er vaak gevraagd naar het onderwerp van een gesprek, zodat de adviseur zich kan voorbereiden.

De adviseurs kunnen de afspraken aan de achterkant van ons systeem bekijken, via een eigen gebruikersnaam met specifieke rechten. Ook wordt vaak de agenda gekoppeld aan bv. Outlook 365 of Gmail, zodat de afspraken hier worden ingezien en/of bijgehouden.

 

Enkele voorbeelden:

Diane van Dijk financieel advies

Diane van Dijk financieel advies

Voor hypotheek- of verzekeringsadvies kan je terecht bij Diane van Dijk financieel advies, evenals voor je belastingaangifte. Je reserveert eenvoudig een afspraak via de boekingsmodule op de website. Zo zie je als klant direct welke momenten nog beschikbaar zijn, waar je direct op kan inboeken.

 

Overwater Pensioenconsultants

Overwater Pensioenconsultants

Overwater Pensioenconsultants geeft klanten de optie om online een hypotheek, pensioen of schadeverzekering consult in te boeken bij je eigen adviseur. Klanten wordt gevraagd naar de bedrijfsnaam, zodat de adviseur zich kan voorbereiden qua dossier. Een extra service waar klanten blij van worden!