Pedicure

Het agenda systeem van OnlineAfspraken is uitermate geschikt voor het aanbieden van Pedicure afspraken. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. Vaak worden in de module de verschillende behandelingsopties met een uitleg getoond.

Daarnaast kan er gewerkt worden met een automatische wachtlijst, zodat als er de komende dagen geen plek is en je toch snel geholpen wilt worden je jezelf op de wachtlijst kan plaatsen. Het systeem houdt dan automatisch in de gaten of er een plekje vrij komt dat aan jouw wensen voldoet.

Alle relevante informatie van een cliënt wordt verzameld op een persoonlijke klantenkaart. Denk hierbij aan de afspraken, verstuurde berichten, bijlagen en notities. Het toevoegen van bijlagen en notities kan handig zijn om zo bijvoorbeeld bij een volgende afspraak terug te kunnen kijken wat er de vorige keer gedaan is.

 

Enkele voorbeelden:

Pedicure Kerckebosch

Pedicurepraktijk Kerckebosch

Pedicurepraktijk Kerckebosch maakt sinds 2015 gebruik van onze OnlineAfspraken agenda. De boekingsmodule is geïntegreerd in de eigen kleuren op de website, waarmee klanten gemakkelijk zelf een afpsraak kunnen boeken. Als klanten geen plekje kunnen vinden, is er ook nog de mogelijkheid je aan te melden voor de wachtlijst.

Medisch Pedicure Didam

Medisch Pedicure Didam

In onze module op de site van Pedicure Didam kun je als klant zelf een afspraak plannen op een tijdstip dat het je schikt. Je krijgt na het maken van je boeking een bevestiging van de behandeling en 2 dagen voor de behandeling nog een herinnering. Bij het boeken moet akkoord gegaan worden met de algemene voorwaarden en het privacy statement.