Bodytec

Het reserveringsyssteem van OnlineAfspraken wordt vaak gebruikt voor het aanbieden van Bodytec. Dit varieert van proeflessen tot lessen voor 1 of 2 personen. Door de 8 type boekingsmodules en de vele functies in het systeem is er veel mogelijk. Vele bedrijven die Bodytec (EMS) aanbieden kiezen voor onze widget met stappen, vanwege de visuele en overzichtelijke stappen.

Naast een boekingsmodule op de website, maken veel bedrijven die Bodytec aanbieden gebruik van onze consumenten app. Een app met eigen bedrijfsnaam en logo, met een boekingsmodule in de eigen kleuren. Dit maakt het voor met name vaste klanten, nog makkelijker om te boeken. Binnen de app kan je niet alleen nieuwe afspraken maken maar ook je toekomstige en verleden afspraken terugzien.

Voor de vaste leden bieden wij opties als strippenkaarten en abonnementen, wat het afrekenen makkelijker maakt en het administratieve werk verminderd. Daarnaast kan je indien gewenst klanten de ruimte geven om hun afspraak te annuleren, via een eenvoudig linkje of binnen de app. 

 

Enkele voorbeelden:

 

Bodytec Leiderdorp

Bodytec Leiderdorp

Bodytec Leiderdorp gebruikt middels 1 account twee specifieke widgets, één voor proeflessen en één voor reguliere lessen. Daarnaast biedt het klanten de optie te boeken via de consumentenapp van OnlineAfspraken.nl met eigen bedrijfsnaam en logo, hierdoor is het voor vaste klanten nog makkelijker te boeken.

Fit4anyone

Fit4anyone

Fit4anyone heeft meerdere EMS-locaties waarvoor het ons reserveringssysteem gebruikt. Naast de module op de website, komt ook de consumenten-app hier prominent naar voren. Deze app is met name voor vaste klanen erg handig, zodat ze altijd hun afspraak kunnen inboeken. Als klant kan je kiezen om je training af te rekenen met een strippenkaart of via een losse les.

 

Slim Time Berlicum

Slim Time Berlicum

Bij Slim Time Berlicum kan je onder andere terecht voor EMS/Bodytec trainingen, zowel actief als passief. Het bedrijf gebruikt de widget met stappen en afbeeldingen. Naast de widget op de website, kunnen klanten ook via de eigen consumenten app boeken (met eigen bedrijfsnaam en logo). Voor vaste klanten wordt gewerkt met strippenkaarten, die het systeem bijhoudt.