Overheid

Bij de Overheid wordt ons systeem in vele toepassingen gebruikt, van het verstrekken van mobiele telefoons/laptops aan personeel tot het werven en selecteren van medewerkers en aanmeten van uniformen.

Ons systeem heeft vele functies die handig zijn voor de overheid, zo gaat er direct een afspraakbevestiging uit na het boeken en ontvangt de klant een afspraakherinnering. Deze mailberichten zijn qua tekst volledig aanpasbaar, evenals de velden die aan de boekende partij uitgevraagd worden. 

Uiteraard voldoet ons systeem aan strikte veiligheidseisen, zoals ISO 27001 certificering en jaarlijkse penetratie-tests met goedkeuringen. Daarnaast bieden we organisaties onze verwerkersovereenkomst aan, met afspraken omtrent de verwerking van data.

 

Enkele voorbeelden:

 

Koninklijke Luchtmacht

Koninklijke Luchtmacht

De Koninklijke Luchtmacht gebruikt OnlineAfspraken.nl voor het inboeken van aanmeet-afspraken voor kleding. Middels het afspraken-systeem wordt veel tijd bespaard en voldaan aan alle veiligheids-eisen.

Ministerie van Defensie - WenS

Ministerie van Defensie - WenS

Het Ministerie van Defensie nodigt als onderdeel van de Werving en Selectie haar kandidaten uit om via OnlineAfspraken.nl een afspraak in te boeken. De afspraken betreffen diverse onderzoeken die gedaan worden als onderdeel van de procedure. Middels het afspraken-systeem wordt veel tijd bespaard en het voldoet aan aan alle veiligheids-eisen.