Door OnlineAfspraken een enorme kostenbesparing en tevreden klanten

Het proces om een onderhoudsafspraak te maken is enorm verbeterd.

Inschrijven informatie- bijeenkomsten

Onze notarissen gebruiken OnlineAfspraken op de verschillende vestigingen om (potentiele) relaties uit te nodigen voor informatiebijeenkomsten.

Goede uitwisseling gegevens via de API van OnlineAfspraken

Via onze website kunnen klanten in het hele land direkt een proefrijles aanvragen.

Tevreden websitebouwer

"De userinterface is duidelijk en rechtlijnig. Ik kon eenvoudig alle wensen van mijn klant uitvoeren."

Groupon actie Jonishi

"Door de Groupon deal te koppelen aan een online agenda worden afspraken via de website geboekt. Klanten bepalen zelf het tijdstip van de behandeling, perfect! De overgebleven tijd besteden we graag aan onze klanten."

Leden gemak

"Onze leden boeken nu eenvoudig een squash- of tennisbaan via de apps van OnlineAfspraken. Ook onze snooker- en pooltafels zijn online en via de mobiele telefoon te boeken."

Online agenda voor social media acties

"De goede samenwerking met de medewerkers van OnlineAfspraken.nl waardeer ik enorm. Mijn online agenda leent zich perfect om mijn social media acties automatisch te verwerken."

BOVAG garages online boekbaar

"De fijne samenwerking tussen A2SP en OnlineAfspraken.nl heeft ervoor gezorgd dat bij ruim 1.000 BOVAG bedrijven, 24 uur per dag en 7 dagen per week een werkplaatsafspraak kan worden gepland."

Orde in de chaos

"Zonder OnlineAfspraken was ik uren bezig met het inplannen van afspraken. Nu gaat alles automatisch, zelfs een herinneringsmail een paar dagen voor een fotoshoot."

Uitstekende samenwerking

"OnlineAfspraken.nl heeft het mogelijk gemaakt dat onze leden eenvoudig een afspraak kunnen maken bij onze partners. Dit scheelt onze partners veel tijd en biedt onze leden gemak."

Enorme besparing en conversieverhoging in ons verkooptraject.

Onze conversie van offerte naar verkoop is enorm verhoogd en er zijn aanzienlijk minder prospects die nagebeld hoeven worden.

Online reserveren gratis aanhanger zeer gewaardeerd!!

Om het onze klanten makkelijk te maken, kunnen klanten een gratis aanhanger online reserveren, zodat zij hun aangeschafte meubels direct mee kunnen nemen.

Aantal “no shows” met 90% afgenomen

"Het aantal 'no shows' in mijn salon is met 90% verminderd sinds ik met OnlineAfspraken.nl werk, dit resulteert  direct in een hogere omzet."

Mijn handen vrij

"Met OnlineAfspraken heb ik als ZZP'er mijn handen vrij om me op mijn echte werk te richten. Via mijn website hebben klanten direkt inzicht in al mijn beschikbare tijden."

Aantal vergeten afspraken verder afgenomen

''Sinds wij gebruik maken van OnlineAfspraken.nl merken wij dat de klanten het waarderen en het prettig vinden dat we met de tijd meegaan.

Meer vrije tijd, meer klanten en meer service.

"Ikzelf heb de online agenda gesynchroniseerd met mijn telefoon, waardoor de gemaakte afspraken gelijk ook daarin staan, en andersom."

Kinderkapper blij met haar iPhone app

"Met die hippe app maakt Kinderkoppies helemaal de blits", aldus het Leidsch Dagblad, die een nieuwe kinderkapper in Oegstgeest interviewde.

Meer omzet met OnlineAfspraken

"Vaak denken klanten 'Ik moet nodig eens naar de pedicure of masseur', maar vergeten een afspraak te maken. Met OnlineAfspraken merk ik dat ze nu wél die afspraak maken. Fantastisch!"

Online een fiets huren of fietsreparatie boeken bij Banierhuis – de fietsspecialist van de regio Utrecht

Vanuit het Banierhuis was er de wens om de klanten de mogelijkheid te bieden om in één van de vestigingen een fiets te huren of ter reparatie aan te bieden. In samenwerking tussen internetbureau E-difference uit Barneveld en Onlineafspraken.nl is een efficiënt online afsprakensysteem ontwikkeld en ingericht voor de fietsverhuur en reparatie-afspraken voor de werkplaats.

Ons telefoonverkeer is met meer dan 50% afgenomen

"Door gebruik te maken van Onlineafspraken.nl is ons telefoonverkeer met meer dan 50% afgenomen, daarnaast ervaart de patient dit als extra service."

Inschrijven informatie- bijeenkomsten

Onze notarissen gebruiken OnlineAfspraken op de verschillende vestigingen om (potentiele) relaties uit te nodigen voor informatiebijeenkomsten.

Door OnlineAfspraken een enorme kostenbesparing en tevreden klanten

Het proces om een onderhoudsafspraak te maken is enorm verbeterd.

BOVAG garages online boekbaar

Via AutoAfspraak zijn bij ruim 1000 garages online afspraken te maken. Het reserveringssysteem van OnlineAfspraken vormt de basis voor dit platform.

Op AutoAfspraak.nl komen bezoekers die in deze fase van het oriëntatieproces zitten, een uitgelezen moment dus om een eventuele volgende auto onder de aandacht te brengen. Autobedrijven kunnen via onze online afsprakenplatform nieuwe klanten binnenhalen en consumenten bereiken die bijvoorbeeld via Google op zoek zijn naar een autobedrijf.

AutoAfspraak.nl biedt ook de mogelijkheid om een online agendamodule te plaatsen op de eigen website van het autobedrijf. Dit is vooral handig om de band met bestaande klanten van het autobedrijf te versterken in de huidige vluchtige 24-uurs economie. Zo is het mogelijk om meerdere agenda's voor een bedrijf aan te maken als er binnen het bedrijf meerdere afspraken op een tijdstip geboekt kunnen worden. Ook kunnen er tijdelijke openstellingen worden ingesteld om flexibeler om te gaan met beschikbare werkplaatscapaciteit.

AutoAfspraak.nl is een initiatief van A2SP en op de site staan bijna 7,5 duizend autobedrijven. De engine onder AutoAfspraakt is het online boekingssysteem van OnlineAfspraken.nl.

Het openstellen van een online agenda is gratis voor autobedrijven. Er wordt alleen een prijs per gemaakte afspraak berekend. Een gemaakte afspraak kost 3,95 euro. Leden van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven betalen slechts 2,95 euro  i.v.m. een strategische samenwerking met de Bovag. Ook kunnen autobedrijven voor een klein bedrag per maand de online agenda op hun eigen site plaatsen. Dan zijn de afspraken uiteraard gratis.

Aldus Jasper Steffens, directeur van A2SP

Ga naar http://www.a2sp.nl