Variabele klantvelden

OnlineAfspraken.nl biedt de mogelijkheid om specifieke velden aan klanten uit te vragen bij een klantregistratie en/of het boeken van een afspraak. 

Het klantregistratieformulier wordt getoond bij aanmelding. Indien klanten verplicht een gebruikersaccount moeten aanmaken wordt dit formulier eenmalig getoond. Het afspraakformulier vult de klant in bij elke afspraak die wordt geboekt. Dit formulier kun je gebruiken om specifieke gegevens te vragen voor de afspraak, eventueel kun je dit formulier leeg laten. 

Het is mogelijk om zelf velden aan te maken en de volgorde te bepalen. Er zijn verschillende type velden mogelijk; tekstveld, numeriek veld, keuze uit meerdere opties, keuzelijst, aanvinkvakje en bestandsupload. Wanneer je aangeeft dat het een verplicht veld betreft wordt dat weergegeven door middel van een sterretje. 

Indien je gebruik maakt van het Pro-pakket is het mogelijk om per afspraaktype verschillende klantvelden uit te vragen. Dit geldt zowel voor het klantregistratieformulier als het afspraakformulier. 

Support pagina klantregistratieformulier en afspraakformulier.