Bonprinter, kassalade en scanner

Bonprinter

Het is mogelijk om een bonprinter aan de kassa van OnlineAfspraken.nl te koppelen. De terminal biedt de mogelijkheid om rechtstreeks de kassabon af te drukken op uw bonprinter.

De bonprinter is momenteel alleen beschikbaar voor Windows en werkt (in ieder geval) in de laatste versies van Chrome, Internet Explorer en Microsoft Edge. De bonprinter wordt vooralsnog niet ondersteund in Mozilla FireFox. Op dit moment wordt de volgende bonprinter ondersteund: Epson TM-T20. Hoewel andere types bonprinters op dit moment nog niet officieel ondersteund worden, is het mogelijk dat de printfunctie in de terminal wel werk. 

Voor het aansluiten van de bonprinter gaat u naar Kassa > Terminal > Bonprinter. Download het installatieprogramma voor de printserver.

Het is mogelijk om de informatie die op de bon afgedrukt wordt aan te passen. U kunt bijvoorbeeld uw adres op de bon afdrukken. Voor het opmaken van de kassabon klikt u op 'Kassabon opmaken'.

Kassalade

In combinatie met de bonprinter kan er ook een kassalade op de kassa worden aangesloten. De kassalade is vanuit de terminal te open indien de bonprinter die OnlineAfspraken.nl ondersteunt aan de kassa wordt gekoppeld. 

Terminal

De terminal ziet er visueel uit als een echte kassa en biedt als voordeel dat medewerkers een eigen inlogcode kunnen krijgen. 

Scanner

Een scanner met een USB aansluiting kan aangesloten worden op het kassasysteem. De streepjescodes moeten worden gekoppeld aan de producten. Meer informatie over de scanner vindt u hier